Gratis Hjem LEVERING ved køb over 350 DKK
  • Log ind
  • eller
  • Registrering
  •  

Privacy Notice

Respekt for privatlivet
Jeg er opmærksomme på at beskytte deres privatliv. Kendskab til mennesker skal kunne alvorligt utilgængelig, eller kan fordeles ud over shipping organisation kunne give næsten alt for at få deres eksterne skud.

1>. Vi videregiver kun deres leveringsadresse og brug transport organisation omkostninger, mere kontakt nummer. Vi har været en mand af viden, at metoden kan kun behov, ud sende deres get.

2>. Din egen e-mail-adresse er påkrævet, bare for at være i stand til at give dig en god idé at holde beviserne ud til den række af ledelsen.

3>. Dit telefonnummer, til glæde bruge, når du har brug for at kontakte eller sende den tillader en person at have en udfordring. Hvis du har næsten enhver anmodning, opmærksomhed, måske svaret ligger i vores planer for at beskytte privatlivets fred, vi ved alle, at, så du kan løse alle den del, du ønsker. Jeg anbefaler, at du ringer til os i dag.

Sikkerhedsniveau:
Nogle af vores web eksklusive detaljer med hensyn til de grundlæggende værktøj industrien Secure Sockets næsten alle standard kryptering til at sikre, at kreditkortoplysninger medtaget i enhver aftale. Vi vil sandsynligvis være glad for resten af virksomheden giver en menneskelig sikkerhed. Nogle af vores websider fortsætte med at bruge den eksterne computer reparation usikre 14.000 læsere når wekkness gennemføres. Denne særlige websted skal opleve hver uge, med FBI erfaringer / NO sikkerhedsnet endnu mere presserende. Nogle af vores sider er ofte upraktisk, fordi:

1,99.9% hackers'attacks computersystem;

2 usikre, lignende fodnote FBI / SANS Top 30 erfaringer;

3, ingen forsinkelse overtale næsten alle mulige på et køligt sted, på grund af usikre forbindelser;

4, behøver ikke at takke dig for din personlighed overflyvning betalingskort svindel;

5 modernisering skat produkter deler privat sygeforsikring portabilitet ud over denne kid forklarer politisk handling også belønne betalinger.

Du har tendens til at være mere, end du er inviteret, der bruger e-mail for at sende e-mail. Vi generelt glade for at være i stand til at løse problemet med at leve, ud over dit eget svar i forslaget. Vi ved alle, næsten alle de e-mail.

Tilbage

Betalingsmetoder

Alle vores metoder for anvendelse betaling sikre forbindelser og er garanteret af banker, vi arbejder med, så købet er helt sikkert.

Betalingsmetoder

Transportsystem

Vi sender med USA og Storbritannien DHL rundt om i verden. COD og UPS EU.

transportsystem
Copyright © www.oven-ekb.com Alle rettigheder forbeholdt..