Gratis Hjem LEVERING ved køb over 350 DKK
  • Log ind
  • eller
  • Registrering
  •  

Blå Gaitline joggesko - Marineblå Sko Til Dame Sku.WO - 72989U6

Blå Gaitline joggesko - Marineblå Sko Til Dame Sku.WO - 72989U6Blå Gaitline joggesko - Marineblå Sko Til Dame Sku.WO - 72989U6
Move your mouse over image or click to enlarge

NOK1,845.11  NOK688.09
Spar: 63% off

Vælg venligst:Tilføj til kurven:

  • Model: Sku.WO - 72989U6
  • 1886 Antal på lager

Andre kunder købte også
Sensory Gait Line (SGL) representerer den optimale belastningslinjen gjennom fotens knokler og ledd. GaitLine-konstruksjonen er utviklet for å guide og balansere foten langs SGL, noe som fører til:

· Redusert innover-rotasjon av hælbenet – riktig posisjonering av hæl er en kritisk faktor for å redusere overpronasjon i stående og gående.

· Redusert deformasjon av mellomfot – GaitLine-konstruksjonen gir en dynamisk stø!e til fotbuen. De!e reduserer stress på muskler og bindevev og bedrer vektfordeling og balanse gjennom foten både når man står og går.

· Balansert muskelaktivering – GaitLine-konstruksjonen balanserer aktivering av muskler på innside og utside av ankelleddet som igjen skaper en dynamisk velfungerende fot.

· Redusert trykk og stresspåvirkning under gange. GaitLine-konstruksjonen skaper et harmonisk fotavviklingsmønster som reduserer stress på leddflater, muskler og bindevev.

Normal i størrelsen

Nye produkter for juli

Betalingsmetoder

Alle vores metoder for anvendelse betaling sikre forbindelser og er garanteret af banker, vi arbejder med, så købet er helt sikkert.

Betalingsmetoder

Transportsystem

Vi sender med USA og Storbritannien DHL rundt om i verden. COD og UPS EU.

transportsystem
Copyright © www.oven-ekb.com Alle rettigheder forbeholdt..